Veled helyetted

Mondd el, hogy mi az álmod, mi pedig eljuttatunk oda, míg Neked marad időd másra

Mindannyian szeretnénk, hogyha egy célunk elérésében külső segítséget veszünk igénybe, akkor teljes körű hitelügyintézés álljon rendelkezésünkre. Mindezt magas színvonalon és megfelelő áron. Sokan sokféle szakmához értünk. A miénk is egy közülük. Hosszú évek óta készülünk arra, hogy a lehető legmagasabb színvonalon és legsokrétűbb szakmai tudással segíthessünk Neked célba érni. Mindezt számodra teljesen díjmentesen, mivel minket a pénzintézet fizet. És csakis akkor, ha megtörténik, amivel megbíztál. Így csak akkor örülünk, amikor Te is. Ez így korrekt számodra?

Minden terhet leveszünk a válladról és amit csak lehet, elvégzünk helyetted egy banki felhatalmazás segítségével, ami lehetőséget ad a teljes körű hitelügyintézés lebonyolítására. Mindvégig tájékoztatunk az ügymenet haladásáról. A folyamatot alapvetően négy jól elkülöníthető részre osztjuk.

Konzultáció

Pontos és részletes igényfelmérés, ahol minden lehetőséget átbeszélünk lépésről lépésre.

Tervezés

Személyre szabva a portfóliónkból kiválasztjuk a leginkább megfelelő pénzügyi termékeket.

Banki ügyintézés

Benyújtjuk a bankba az elkészített kérelmet és teljes körű ügyintézést végzünk.

Ügylet zárása

Minden folyamatot végig viszünk, hogy oda érjünk közösen, ahova elindultunk.

A legjobbat Neked

Igyekszünk kedvezményeket elérni és olyan gyorsan haladni, ahogy csak tudunk

Mindent elkövetünk – amikor erre elvi lehetőség van – hogy a költségeidet csökkentsük, az eljárást egyszerűsítsük és az esetleges törlesztőrészleteket minimalizáljuk. Minden lehetséges kedvezményt igénybe veszünk egy terméknél és minden olyan állami támogatásról tájékoztatunk, ami számodra is elérhető. Mindvégig mindenben Te döntesz, mi az alapján cselekszünk a teljes körű ügyintézés egész időtartama alatt.

Így áll össze a teljes körű hitelügyintézés menete. A konzultáció – az egész eljárás legfontosabb része – folyamán annyiszor egyeztetünk Veled, amennyiszer csak szükséges. Legyen szó akár lakáshitelről akár CSOK -ról vagy bármilyen más termékről, amit a portfóliónkból közösen kiválasztunk. Bármilyen helyszínen, bármilyen időben állunk rendelkezésedre. Fontos, hogy igazán megértsünk Téged, hogy a legjobb megoldást ajánlhassuk. Ugye emlékszel még? Csak akkor örülünk, ha Te is örülsz. Természetesen amit elmondasz nekünk, az banktitoknak minősül és bizalmas információ. Közöttünk marad.

A segítségünkkel, szakmai ismeretünkkel, kapcsolatrendszerünkkel időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg, megoldást kaphatsz egy olyan kérdésre, amit önmagad nem tudsz megválaszolni. Ráadásul csak a legszükségesebb alkalmakkor kell személyesen megjelenned, ahol sajnos nem képviselhetünk. A teljes körű ügyintézés magába foglalja a sokszor bonyolult igénylő nyomtatványok és egyéb dokumentumok kitöltését is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mondd el, hogy mit szeretnél elérni és mi legjobb tudásunk szerint segítünk Neked ebben. Minden lépést, amit megtehetünk helyetted, megteszünk. A végén pedig együtt örülünk.