Személyi kölcsön

Használd fel szabadon, a hitelösszeg bármire elkölthető

A személyi kölcsön felvételéhez a szabad felhasználású jelzáloghitel konstrukcióval ellentétben nem szükséges ingatlan fedezet. Ez esetben a hiteligénylő csupán jövedelmét igazolja le, ami egyben a konstrukció egyedüli biztosítéka is. A hiteltörlesztés elmaradása esetében, a banknak jogában áll a bankszámládra érkező fizetésből vagy bármilyen jóváírásból a törlesztőrészletnek megfelelő összeget levonni. Az átlagos futamidő 12-84 hónap és az igényelhető hitelösszeg általában 100.000-10.000.000 Forint között van.

Mielőtt bármilyen hitelfelvételt tervezel, érdemes alaposan tájékozódnod és átgondolnod, hogy milyen célt szeretnél megvalósítani, mert komoly időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg. Egy jól előkészített és megfelelően kivitelezett döntés hosszú évekre, akár évtizedekre is megkönnyítheti az életedet. Ezért érdemes szakemberhez fordulnod.

A személyi kölcsön jellemzően egy olyan banki szolgáltatás, aminek az elbírálása rendkívül gyors, mivel viszonylag egyszerűbb feltételek teljesítése szükséges a pozitív döntéshez. Általában az igénylést követő pár napon belül a pénzintézet egy összegben folyósítja az igényelt összeget. Tehát a személyi kölcsön tulajdonképpen olyan szabadon felhasználható pénz, amit az ügyfél havi részletekben fizet vissza a költségekkel együtt.

Egyszerű igénylés

Bármely magánszemély magán célú kiadásokra egyszerűen és gyorsan, fedezet bevonása nélkül igényelheti aki a 18. életévét betöltötte és rendelkezik havi rendszeres jövedelemmel.

Ingatlanfedezet nélkül

A bevett gyakorlat fedezet nélkül igényelhető kölcsönt ért ez alatt. Ez azt jelenti, hogy a kölcsön nyújtó pénzintézet a kölcsön felvételéhez nem kér fedezetül szolgáló ingatlant vagy kezességet.

Biztosítékok

A személyi kölcsön felvételének egyik fő biztosítéka a rendszeres jövedelem, más típusú állandó bevétel vagy az adóstárs, kezes bevonása.

Rövid futamidő

A kölcsönök esetében megkülönböztetünk rövid, közepes és hosszú lejáratú futamidőket. A személyi kölcsön futamideje tipikusan 1 és 3 év közé tehető, azaz gyors lejáratú hitel.

Számoljunk együtt

Minden költséget megmutatunk Neked és együtt haladunk előre

A személyi kölcsön ügyleti kamat mértékét magában foglalja a pénzintézet által meghatározott – éves szinten kifejezett – teljes hitelmutató (THM). A THM egy olyan egységes, minden pénzügyi intézmény által kötelezően használt mutató, amelyből kiderül, hogy az adott hiteltermék felvétele után az ügyfélnek egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetnie. A THM tehát tartalmazza a személyi kölcsön folyósításához kapcsolódó, valamint a kölcsönszerződéssel összefüggésben felmerülő valamennyi kamat-, díj- és kezelési költséget, továbbá a kölcsönhöz kapcsolódó járulékos szolgáltatások díjait.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy szolgálhassunk Téged. Szakértőinknek egyetlen célja van: a lehető leggyorsabban, a lehető legegyszerűbben, a lehető legkevesebb pénz felhasználásával eljuttatni Téged oda, ahova vágysz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mondd el, hogy mit szeretnél elérni és mi legjobb tudásunk szerint segítünk Neked ebben. Minden lépést, amit megtehetünk helyetted, megteszünk. A végén pedig együtt örülünk.