Nagyobb összeg alacsonyabb kamattal

Ha szabadon elkölthető pénzre van szükséged és rendelkezel ingatlannal

A szabad felhasználású jelzáloghitel fogalma olyan jelzálog alapú hitelkonstrukciókat tartalmaz, amelyek kizárólag lakóingatlanhoz kapcsolódnak és a hitelfelvétel célját nem határozzák meg a felek. Jellemzően ezek a banki termékek magasabb kamatozással és teljes hiteldíj mutatóval rendelkeznek. A pontos kondíciók meghatározásában itt is van mozgástér a legtöbb esetben.

Mielőtt bármilyen hitelfelvételt tervezel, igaz ez a szabad felhasználású jelzáloghitel esetében is, érdemes alaposan tájékozódnod és átgondolnod, hogy milyen célt szeretnél megvalósítani, mert komoly időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg. Egy jól előkészített és megfelelően kivitelezett döntés hosszú évekre, akár évtizedekre is megkönnyítheti az életedet. Ezért érdemes szakemberhez fordulnod.

Kevesebb vizsgálat

Mivel nem konkrét célra veszed fel, ezért nem kell annyi előzetes kritériumnak megfelelned, így kevesebb körülményt vizsgálnak.

Nincsen beszámolási kötelezettség

Nem kell folyamatosan, igazolásokkal és hivatalos dokumentumokkal bizonyítanod, hogy éppen hol tartasz a célod elérésben.

Egyszerűbb igénylés

Általában kevesebb konzultáció, egyeztetés szükséges és a papírmunka is rövidebb. Hamarabb benyújtható az igénylés.

Gyorsabb ügyintézés

A kevesebb vizsgálat, egyeztetés és dokumentáció azt eredményezi, hogy előbb juthatsz a hitelösszeghez.

Szabadság felelősséggel

Egyszerűbben juthatsz hozzá, viszont nagyobb a felelősséged

A nagy szabadságon túl az igénylés egyszerűsége is vonzó lehet a szabad felhasználású jelzáloghitel kapcsán, melynek árazása a jegybanki alapkamathoz kötött. Míg ennél a kölcsönfajtánál legtöbbször elegendő egy jövedelemigazolás és viszonylag rövid idő a hitelbírálathoz, addig a hitelcélhoz kötött hitelek igénylése jelentős papírmunkával jár, ráadásul a hitelbírálati idő is kitolódhat.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy szolgálhassunk Téged. Szakértőinknek egyetlen célja van: a lehető leggyorsabban, a lehető legegyszerűbben, a lehető legkevesebb pénz felhasználásával eljuttatni Téged oda, ahova vágysz.

A szabad felhasználású jelzáloghitel – mint ahogy a neve is utal rá – egy bármire fordítható hitel. Igénylésekor nem köteleződsz el a banknak, hogy az általuk biztosított összegből lakást, autót, földterületet vásárolsz, tartozást rendezel vagy vállalkozást indítasz. És az után sem kell elszámolnod a pénzügyeiddel, miután elköltötted a kapott pénzt. A pénzintézet nem tesz fel kérdéseket, nincsenek korlátaid, úgy használhatod fel a hitelt, ahogy szeretnéd. Ezzel szemben a konkrét hitelcélhoz kötött termékeknél a bank pontosan megszabja, hogy mi az, amire fordíthatod a pénzt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mondd el, hogy mit szeretnél elérni és mi legjobb tudásunk szerint segítünk Neked ebben. Minden lépést, amit megtehetünk helyetted, megteszünk. A végén pedig együtt örülünk.