Nekünk fontos a pénzed

Egy jól megválasztott bankszámlacsomaggal több időd és pénzed marad

A lakossági folyószámla olyan pénzintézeti szolgáltatás, mely a felek között létrejött bankszámla szerződéssel vehető igénybe. A lakossági pénzmozgások és egyéb tranzakciók lebonyolítására használt bankszámla típus. Pénz elhelyezésére, felvételére, lekötésére és utalására alkalmas számla. Itt jelennek meg a bank által jóvá írt utalások és befizetések, illetve a pénzintézet teljesíti az általad adott fizetési megbízásokat. Egyenlege negatív is lehet, tehát hitelhez is juthatsz, ha a számlanyitáskor ebben külön megállapodás történt.

Mielőtt lakossági folyószámla nyitását tervezed, érdemes alaposan tájékozódnod és átgondolnod, hogy milyen célt szeretnél megvalósítani, mert komoly időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg. Egy jól előkészített és megfelelően kivitelezett döntés hosszú évekre, akár évtizedekre is megkönnyítheti az életedet. Ezért érdemes szakemberhez fordulnod.

Állandó kifizetések

Csoportos beszedések és állandó átutalási megbízások. Ez vonatkozhat egy lakáshitel vagy biztosítás költségeire is.

Elektronikus szolgáltatások

A legtöbb tranzakciót és módosítást netbankon keresztül is el tudod végezni kényelmesen az otthonodból.

Pénzmozgások

Bejövő és kimenő tételek kezelésére és nyomon követésére alkalmas, valamint egyes termékekhez elő is van írva.

Bankkártya szolgáltatás

Amennyiben bankkártyát szeretnél, szükséged van hozzá egy lakossági folyószámla meglétére és egy külön szerződésre.

Válassz jól

Amikor lakossági folyószámla ajánlatokat nézel meg, hosszú távra gondolkodj

Jó pár kérdés tisztázása és átgondolása határozza meg, hogy milyen típusú lakossági bankszámla terméket érdemes igénybe venned. A döntő tényező, hogy milyen bankolási szokásaid vannak, mire használod most a terméket és mire szeretnéd a jövőben.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy szolgálhassunk Téged. Szakértőinknek egyetlen célja van: a lehető leggyorsabban, a lehető legegyszerűbben, a lehető legkevesebb pénz felhasználásával eljuttatni Téged oda, ahova vágysz.

A bank által létre hozott ügyfél azonosító szám, a bankszámlaszám, mely hivatalosan pénzforgalmi jelzőszám, 16 vagy 24 számjegyből áll.

Idehaza egységes felépítésű bankszámlaszámokat használ a bankrendszer a lakossági folyószámla termékeknél. Az első nyolc számjegy a fiókkód: a számlaszám első három számjegye a bank kódja, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) határoz meg, ez után egy négyjegyű fiók-azonosító következik, amelyről a hitelintézetek döntenek, végül egy ellenőrző szám következik, melynek megalkotási szabályát egy MNB-rendelkezés határozza meg.

Nemzetközi pénzforgalomban az IBAN- és a SWIFT-kódokat használják azonosításra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mondd el, hogy mit szeretnél elérni és mi legjobb tudásunk szerint segítünk Neked ebben. Minden lépést, amit megtehetünk helyetted, megteszünk. A végén pedig együtt örülünk.