Lakásbiztosítás

Abban is segítünk, hogy az értékeit biztonságban tudhassa.

Fontos tudnod, hogy a lakásbiztosítás egyes fajtáit bizonyos pénzügyi termékeknél kötelezően előírja a pénzintézet, mint folyósítási feltételt. Jelzáloghiteleknél, mint például a lakáshitel, a fedezetül felkínált ingatlan vagy ingatlanok élő lakásbiztosítási szerződéssel kell, hogy rendelkezzenek, ahol megvalósul a biztosítási érték megfelelő aránya. A személyi kölcsönök esetében nem szükséges külön biztosítás.

A lakásbiztosítás minden módozatánál kiemelt szerepe van egy képzett pénzügyi szakértőnek. Fontos, hogy minden olyan elem szerepeljen a szerződésben, ami az érdekeidet szolgálja, viszont semmi olyan, ami felesleges kiadást jelent számodra.

Elemi károk

Természeti csapások, rendkívüli helyzetek esetén jelent védelmet. Mint például tűz, robbanás, villámcsapás, jégeső, árvíz, felhőszakadás.

Csőtörés és üvegtörés

Akár a saját, akár más ingatlanban műszaki meghibásodás kapcsán felmerülő károk megtérítésére.

Betörés

Az ingóságok, műtárgyak, különleges értékek eltulajdonítása esetén térít a biztosítás ezen eleme.

Baleset és felelősségbiztosítás

Az ingatlanban történt balesetek és több területen történő károkozás esetében áll helyt a biztosító társaság.

Életbiztosítás

Hogy a legfőbb értékedről is beszéljünk. Gondoskodjunk együtt rólad.

 

Hogy a legfőbb értékedről is beszéljünk. Gondoskodjunk együtt rólad.

Sok pénzügyi termék, egyes állami támogatások, mint a Babaváró hitel, vagy akár a CSOK Hitel hosszú távú fizetési kötelezettséget ró a családra, mely akár évtizedekre is szólhat. Minden eshetőségre jó felkészülni, pláne akkor, amikor gyermek, unoka is van a családban. Mi történik akkor, ha egy tragikus haláleset bekövetkezik és az elhunyt bevételei fedezték a havi törlesztőrészleteket? Ebben a nehéz helyzetben jöhet jól a fedezeti életbiztosítás.

A lakásbiztosítás olyan válfaja a biztosítás széles palettájának, melynek keretében a biztosító társaság díj fizetése esetén a szerződés tárgyát képző ingatlanban, illetve az ott levő  vagyontárgyakban a jövőben véletlenszerűen vagy erőszakos cselekmények hatására bekövetkező káresemények helyreállítása és kijavítása céljából a szerződésben meghatározottak szerint összeget fizet.

Ezek a konstrukciók a biztosító és a szerződő között kerülnek megkötésre. A szerződő és a biztosított legtöbbször ugyanazon személy, noha lehetőség nyílik arra is, hogy a szerződő más ingatlanára kössön lakásbiztosítást. További szereplője lehet az ügyletnek az engedményes, akire a biztosított átruházhatja a kifizetett összeget. Erre az egyik legjobb példa a jelzálog típusú hitellel finanszírozott lakás esetén a hitelt nyújtó pénzintézet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mondd el, hogy mit szeretnél elérni és mi legjobb tudásunk szerint segítünk Neked ebben. Minden lépést, amit megtehetünk helyetted, megteszünk. A végén pedig együtt örülünk.