Rólunk

Mi valóban érted vagyunk.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik emberközpontúan, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szolgálják ki a hozzánk fordulókat. Számunkra Te és az általad megvalósítani kívánt cél az első. Csak együtt érhetünk oda, hiszen nálunk is csak az számít sikernek, amikor megvalósul, amit szeretnél és amivel megbíztál minket. Szolgáltatásunkat díjmentesen végezzük, a pozitívan lezárt megbízásainkat a pénzintézet fizeti meg. Csak a tiszta üzleteket szeretjük.

Többségünk pénzügyi szakember és elmondható rólunk, hogy sok mindent átéltünk az elmúlt évtizedekben. Ezt a tapasztalatot és az eközben szerzett kapcsolatrendszert ajánljuk fel Neked. Van közöttünk ügyvéd, informatikus, fejlesztő és marketing szakértő is.

Mindig azt helyezzük a középpontba, hogy miként segíthetünk, hogyan tehetünk jobbá, egyszerűbbé egy aktuális élethelyzetet. Mindezt az ország egész területén. Szívesen találkozunk Veled az otthonodban, irodában vagy olyan helyszínen, ami számodra a legkomfortosabb. Szolgáltatásaink kialakításánál döntő tényezőként azt vettük számításba, hogy milyen kényelmi, szakmai igényeknek feleljünk meg, amik egyszerűbbé teszik és pozitív élményekkel töltik meg a kapcsolatainkat Ügyfeleinkkel.

Ezért vezettük be a mobilitás mellett az időbeli rugalmasságot is. Gyakorlatilag a hét minden napján állunk szolgálatodra. Mindössze annyi a dolgod, hogy felveszed velünk a kapcsolatot.

Ingyenes konzultáció!

+36 70 882 5446

info@csokeslakashitel.hu

Számunkra mindenki egyformán fontos!

A mai rohanó világban fontos a stabil és naprakész információkkal rendelkező szakemberek sokasága. Szívesen állunk szolgálatodra, tégy próbára minket!